Over Ons

Goedkope-leien.nl Biedt u een uitgebreid assortiment dakleien uit diverse landen, kleuren en afmetingen. Onze leien zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals renovatie, restauratie, en nieuwbouw van uw hellende dak. Onze dakleien zijn ook als decoratie of afwerking te gebruiken. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk, snel en voordelig al uw benodigde materialen en producten bestellen.

Nieuw en gebruikt.
Wilt u voor uw project liever gebruikte leien toepassen? Geen probleem! Wij Bieden u een ruim assortiment gebruikte leien dit heeft diverse voordelen qua prijs en uitstraling. Heeft u liever nieuwe leien? Ook geen probleem goedkope-leien.nl biedt u de keuze.

Niet gevonden?
Bent u op zoek naar een product, maar u kunt deze niet vinden in de webshop? Stuur dan een e-mail naar info@goedkopedakleien.nl

Deskundigadvies
Mist u de deskundigheid van een dakdekker of kom je er even niet meer uit?
Geen probleem! Wij staan voor u klaar met deskundigadvies en helpen u graag op weg. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw project uit handen te geven en het door onze ervaren dakdekkers uit te laten voeren. Hierover kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Goedkope-natuurleien.nl werkt nauw samen met Hegeraat Leidekkersbedrijf. Voor meer informatie over Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u terecht op: hegeraat.nl

Eerst zien dan kopen?
Twijfelt u over het type product voor uw project? Geen probleem u kunt de producten altijd op locatie komen bekijken en dan een keuze maken. Het bestellen van samples is daarnaast ook mogelijk. Wij helpen u graag op weg in ons assortiment om samen het beste product voor uw project te kiezen.